Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

23-01-2023

Stefan uit Uitgeest schreef

Mijn ervaring in één zin: Helder, alles naar wens uitgevoerd

Een aantal weken geleden voor mij een nieuwe Renault Clio Estate gekocht. Heldere uitleg over de auto en de prijs. Daarnaast is de auto volledig naar wenst afgeleverd. Top garage.

Reactie van Nico Konijn: dank voor het vertrouwen,heel veel plezier met de nieuwe auto
Gemiddeld
10
20-01-2023

Ellen uit Graft schreef

Mijn ervaring in één zin: Goede service!

Word altijd vriendelijk en kundig geholpen. Krijg ook een goede uitleg over wat er gedaan is, en waar het bedrag vandaan komt… Niks te klagen. De auto rijdt en klinkt ook echt weer beter als ‘ie voor onderhoud is geweest…

Reactie van Nico Konijn: dankje Ellen voor de fijne review
Gemiddeld
9
18-01-2023

Willy Smit uit Heerhugowaard schreef

Mijn ervaring in één zin: Deskundig en klantvriendelijk

Je wordt er zeer vriendelijk en deskundig geholpen

Reactie van Nico Konijn: dank u voor de fijne review
Gemiddeld
8
10-01-2023

Theo uit Purmerend schreef

Mijn ervaring in één zin: Met een tevreden gevoel verlaat ik de garage!

Ik ben net zoals iedereen weleens achterdochtig zo van is dat wel echt nodig en hebben ze dat wel echt gedaan... Ik kom al ruim 18 jaar bij Nico Konijn en ze hebben me nog nooit teleurgesteld... Normaal gesproken schrijf ik geen Reviews maar voor Nico en zijn team maak ik graag een uitzondering...!!

Reactie van Nico Konijn: bedankt dat u toch de moeite heeft genomen om een mooie review achter te laten
Gemiddeld
9
07-01-2023

Caro uit Middenbeemster schreef

Mijn ervaring in één zin: Prima garage

Tweede goede ervaring met Nico Konijn garage sinds ik in de Middenbeemster woon vanaf maart 2021. Vorig jaar een trekhaak laten monteren op mijn Toyota Yaris Hybrid en dat verliep uitstekend. Goede service, ik was ziek op de dag van de afspraak en zij haalden mijn auto op en brachten hem na montage weer thuis. Afgelopen week de eerste APK met onderhoudsbeurt. Duidelijke communicatie over kosten en antwoorden op een aantal vragen. Denken met je mee. En op loopafstand dus geen vervangend vervoer nodig. Ik heb mijn garage in Middenbeemster gevonden.

Reactie van Nico Konijn: dank voor de mooie review
Gemiddeld
10
06-01-2023

Franca uit De Rijp schreef

Mijn ervaring in één zin: Top

Aardige mensen werken bij Nico Konijn. Erg fijn dat ze vooraf bespreken wanneer er iets niet klopt en/of gemaakt moet worden.

Reactie van Nico Konijn: dank u voor de fijne review
Gemiddeld
10
04-01-2023

Gerda de Vink uit Middenbeemster schreef

Mijn ervaring in één zin: Goed tevoren te weten waar je aan toe bent

Vooraf werd kenbaar gemaakt wat ik kon verwachten. Het ging om een flink bedrag en dan is het belangrijk dat het ook klopt en er geen extra kosten achteraf bijkomen waardoor ik misschien anders had besloten.

Reactie van Nico Konijn: dank voor het vertrouwen en de mooie review
Gemiddeld
8
31-12-2022

E.M. Achiri uit Middenbeemster schreef

Mijn ervaring in één zin: Top

Goed naar beter

Reactie van Nico Konijn: dank u voor de goede review
Gemiddeld
8
27-12-2022

Arjen uit Middenbeemster schreef

Mijn ervaring in één zin: Betrouwbaar en realistisch

Al jaren een vertrouwd adres voor mijn APK-keuring. Ook voor kleine technische mankementen kun je vaak even tussendoor langskomen. Altijd een eerlijk en realistisch advies en duidelijke afspraken.

Reactie van Nico Konijn: dank voor de fijne review
Gemiddeld
10
26-12-2022

Margreet uit Purmerend schreef

Mijn ervaring in één zin: Prima garage

Al jaren klant en nog steeds tevreden

Reactie van Nico Konijn: dank je Margreet voor de fijne review
Gemiddeld
8
22-12-2022

bas uit oostzaan schreef

Mijn ervaring in één zin: persoonlijk en correct

je wordt altijd vriendelijk en correct geholpen. Moet er iets extra gebeuren, wordt je daar over geinformeerd. Er is voor mij maar een garage en dat is Nico Konijn.

Reactie van Nico Konijn: dank je Bas voor de mooie review
Gemiddeld
10
21-12-2022

Nico uit Zuidoostbeemster schreef

Mijn ervaring in één zin: Prima service

Een uitstekende en prima service en staan altijd voor je klaar. Ik ben al jaren met verschillende auto’s in onderhoud bij Nico Konijn en zeer aan te raden.

Reactie van Nico Konijn: dank voor het vertrouwen en de mooie review
Gemiddeld
10
20-12-2022

Tineke uit Middenbeemster schreef

Mijn ervaring in één zin: zeer tevreden

Nico en zijn monteurs zijn altijd aan het meedenken om de kosten zo laag mogelijk te houden voor de klant. Zijn altijd bereikbaar en voor spoedklusjes is altijd tijd.

Reactie van Nico Konijn: dankje Tineke voor de mooie review
Gemiddeld
10
20-12-2022

Siyar uit Middenbeemster schreef

Mijn ervaring in één zin: Te vreden

Super Service goede prijs en zeker goede kwaliteit.

Reactie van Nico Konijn: bedankt voor de mooie review
Gemiddeld
10
18-12-2022

Jan uit Beemster schreef

Mijn ervaring in één zin: Heel goed

Altijd goed

Reactie van Nico Konijn: dank voor de fijne review
Gemiddeld
7
17-12-2022

Richard uit Purmerend schreef

Mijn ervaring in één zin: top!

Even binnen voor een snelle bandenwissel, bakkie koffie erbij!

Reactie van Nico Konijn: dankje Richard voor de mooie review
Gemiddeld
9
17-12-2022

Simona uit Monnickendam schreef

Mijn ervaring in één zin: Goede service

Goede service en garage Vriendelijk ontvangen

Reactie van Nico Konijn: dank voor de fijne review
Gemiddeld
10
16-12-2022

Anke uit Den Bommel schreef

Mijn ervaring in één zin: Goede ervaring

Onderweg naar vakantieadres langs gegaan omdat ik een leuke auto had zien staan bij hen via AutoScout24. Auto was helemaal naar mijn zin, goede onderhandelingen en op de terugweg kon ik mijn “Sue” meteen al ophalen en een onwijs vuile auto inruilen….. helemaal geen probleem. De moeite waard om 120 km voor te rijden! Ontzettend aardige mensen!! Deskundigheid wat betreft de auto kan ik nog niks van zeggen, maar heb hier alle vertrouwen in!

Reactie van Nico Konijn: Dank voor het vertrouwen in ons bedrijf. Heel veel plezier met de nieuwe auto
Gemiddeld
10
16-12-2022

Mario uit Purmerend schreef

Mijn ervaring in één zin: duidelijke en vakkundige aanpak

perfecte service zoals altijd!

Reactie van Nico Konijn: Mario bedankt voor de mooie review
Gemiddeld
9
14-12-2022

Jan uit MIDDENBEEMSTER schreef

Mijn ervaring in één zin: Gewoon goed

Gewoon goed

Gemiddeld
7
14-12-2022

Jan uit MIDDENBEEMSTER schreef

Mijn ervaring in één zin: Gewoon goed

Gewoon goed

Gemiddeld
7
14-12-2022

Simona uit Monnickendam schreef

Mijn ervaring in één zin: Top garage

Goede service en vriendelijk Top garage

Gemiddeld
10
14-12-2022

Simona uit Monnickendam schreef

Mijn ervaring in één zin: Top garage

Goede service en vriendelijk Top garage

Gemiddeld
10
14-12-2022

Simona uit Monnickendam schreef

Mijn ervaring in één zin: Top garage

Goede service en vriendelijk Top garage

Gemiddeld
10
14-12-2022

Simona uit Monnickendam schreef

Mijn ervaring in één zin: Top garage

Goede service en vriendelijk Top garage

Gemiddeld
10