Klanten vertellen

Wij vinden het altijd leuk om reacties te ontvangen van onze klanten. Bent u tevreden en wilt u dat laten weten?

Beoordelingen

06-12-2022

Arjen IJff uit Middenbeemster schreef

Mijn ervaring in één zin: Betrouwbaar en realistisch

Al jaren een vertrouwd adres voor mijn APK-keuring. Ook voor kleine technische mankementen kun je vaak even tussendoor langskomen. Altijd een eerlijk en realistisch advies en duidelijke prijsindicatie vooraf.

Gemiddeld
10
06-12-2022

Bas uit oostzaan schreef

Mijn ervaring in één zin: zeer goede garage

Je wordt altijd correct te woord gestaan en geholpen. Er is voor mij maar een garage en dat is Nico Konijn.

Gemiddeld
10
06-12-2022

Bas uit Oostzaan schreef

Mijn ervaring in één zin: zeer goed

je wordt altijd heel correct te woord gestaan en geholpen. Er is voor mij maar een garage en dat is Nico Konijn.

Gemiddeld
10
06-12-2022

Bas uit Oostzaan schreef

Mijn ervaring in één zin: zeer goed

je wordt altijd heel correct te woord gestaan en geholpen. Er is voor mij maar een garage en dat is Nico Konijn.

Gemiddeld
10
06-12-2022

bas uit Oostzaan schreef

Mijn ervaring in één zin: zeer goed

je wordt altijd heel correct te woord gestaan en geholpen. Er is voor mij maar een garage en dat is Nico Konijn.

Gemiddeld
10
06-12-2022

bas uit Oostzaan schreef

Mijn ervaring in één zin: zeer goed

je wordt altijd heel correct te woord gestaan en geholpen. Er is voor mij maar een garage en dat is Nico Konijn.

Gemiddeld
10
03-12-2022

Wessel uit Castricum schreef

Mijn ervaring in één zin: Geweldige service en klantgerichtheid.

Ze weten waar ze over praten en helpen je overal goed mee. Ze doen niet moeilijk als iets vervangen moet worden. Ze zorgen ervoor dat je met een tevreden gevoel weg gaat.

Reactie van Nico Konijn: bedankt voor de mooie review,
Gemiddeld
10
01-12-2022

Frank uit Middenbeemster schreef

Mijn ervaring in één zin: Zeer klantvriendelijk

Kan altijd naar binnen lopen voor spoed reparatie, geen lange wachttijden en goed advies

Gemiddeld
9
01-12-2022

Manon uit Middenbeemster schreef

Mijn ervaring in één zin: Goed en snel

.

Reactie van Nico Konijn: dank voor de goede review
Gemiddeld
10
01-12-2022

Stef Plinsinga uit De Rijp schreef

Mijn ervaring in één zin: zeer klantvriendelijk

je wordt op een vriendelijk manier welkom geheten en ze nemen de tijd voor al je vragen. Alles is mogelijk

Reactie van Nico Konijn: bedankt Stef voor de fijne review
Gemiddeld
10
30-11-2022

Tom uit Volendam schreef

Mijn ervaring in één zin: Duidelijk, vriendelijk en zeer goede service

Zeer vriendelijk personeel. Duidelijk en een goede service .

Reactie van Nico Konijn: dank voor de fijne review
Gemiddeld
10
30-11-2022

Patrick uit Middenebeemster schreef

Mijn ervaring in één zin: Een autobedrijf die zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Ik heb Bosch Car Service Nico Konijn ervaren als een auto bedrijf die eerlijk is! Duidelijk in wat er moet gebeuren en bespreken de planning netjes met je door en denken met je mee voor mij als ondernemer zeer prettig! Kwaliteit staat bij Bosch Car Service Nico Konijn en ze maken altijd tijd voor je of geven een duidelijk vooruitzicht wanneer wel. Echt een enorme aanrader!

Reactie van Nico Konijn: bedankt Patrick voor de hele fijne review
Gemiddeld
10
30-11-2022

Gerard uit Zuidoostbeemster schreef

Mijn ervaring in één zin: Vakkundig en betroubaar

Nico Konijn en zijn personeel, Denken met de klant mee en gaan altijd voor de beste oplossing.

Reactie van Nico Konijn: bedankt voor de fijne review
Gemiddeld
10
30-11-2022

Joost uit Middenbeemster schreef

Mijn ervaring in één zin: Duidelijke communicatie, professionele houding

Mijn waterpomp gaf de geest met flinke motorschade tot gevolg. In goed overleg werd snel de oorzaak gevonden en de gevolgen daarvan werden snel en vakkundig gerepareerd.

Reactie van Nico Konijn: bedankt voor het vertrouwen en de mooie review
Gemiddeld
10
29-11-2022

Joris uit Middenbeemster schreef

Mijn ervaring in één zin: Altijd snel en goed geholpen! En voor een prima prijs.

Bij Nico Konijn wordt ik elke keer weer snel en praktisch geholpen. Ze lopen altijd even sneller als het nodig is. Heel fijn! Sowieso lijken ze altijd snel te lopen want de rekeningen vallen mij ook weer altijd mee. Deskundig zijn ze ook en dat delen ze graag met je. Je kan ook even meekijken zodat je zelf kan zien wat er aan de hand is. Voorheen ging ik naar de dealer. Op zich prima maar altijd erg duur. Na veel geld voor bougies te hebben betaald en een torenhoge offerte te krijgen voor een lekke tussenpijp (van de uitlaat) was ik klaar met de dealer. Ik reed naar Nico Konijn in mijn eigen dorp. Daar werd ik meteen erg goed geholpen en een prima prijs voorgeschoteld.

Reactie van Nico Konijn: bedankt voor het vertrouwen en de mooie review
Gemiddeld
10
29-11-2022

Willy uit Beemster schreef

Mijn ervaring in één zin: Goede ervaring met deze vakmensen!

Ik kom al jaren bij deze garage. De service is heel goed!

Reactie van Nico Konijn: Willy bedankt voor de mooie review
Gemiddeld
10
29-11-2022

Karel uit Berkhout schreef

Mijn ervaring in één zin: Meer dan standaard Bosch Car Service

Al jaren lang zijn wij een tevreden van Nico Konijn die in zijn bedrijf zeer ervaren autotechniekers om zich heen weet te verzamelen. Met welk merk auto u ook rijdt, de kennis van voertuigen is enorm. Ook reparatie onder garantie bij nieuwe auto's is geen probleem. Kortom, of u rijdt met een personen auto, bus of camper, u bent altijd welkom in dit prima auto onderhoud en reparatie bedrijf. Ps, dat ik communicatie niet een beoordeel met 5 sterren licht aan mij als klant want alles is bespreekbaar maar ik moet wel goed luisteren ;)

Reactie van Nico Konijn: bedankt voor de hele mooie review
Gemiddeld
9
29-11-2022

A.W.A. uit Middenbeemster schreef

Mijn ervaring in één zin: Uitstekend

Meedenken met het maken van de afspraak waarna er een goede terugkoppeling kwam wat betreft de servicebeurt, de tekortkomingen aan mijn auto en, niet onbelangrijk, de te verwachte kosten. Transparant dus. Auto werd onderhanden genomen waarna ik op de hoogte gebracht werd dat de auto gereed was. Kortom prima service.

Reactie van Nico Konijn: bedankt voor de fijne review
Gemiddeld
8
28-11-2022

Bert uit Middenbeemster schreef

Mijn ervaring in één zin: Prima service, klantvriendelijk

Goede service, klantvriendelijk

Gemiddeld
8
28-11-2022

Raymond yuen uit Colijnsplaat schreef

Mijn ervaring in één zin: Perfecte service

Sta met pech op het parkeerterrein en word gelijk geholpen om toch weer de weg op te komen met de bedrijfsbus

Reactie van Nico Konijn: graag gedaan
Gemiddeld
10
25-11-2022

Lukas uit Middenbeemster schreef

Mijn ervaring in één zin: Pitstop op afspraak

Vandaag bandenwissel op afspraak, klaar terwijl u wacht. Kopje koffie erbij. Snel en even vakkundig als altijd.

Reactie van Nico Konijn: bedankt voor de fijne review
Gemiddeld
10
25-11-2022

Jan Reuzenaar uit Middenbeemster schreef

Mijn ervaring in één zin: Goede en snelle service

Heel goede service en kwaliteit bij onderhoud. Bij acute problemen staat men ook gelijk voor je klaar. Men is duidelijk, transparant en meedenkend in oplossingen. Kortom, zeer tevreden over dit bedrijf.

Gemiddeld
8
24-11-2022

Hans uit Middenbeemster schreef

Mijn ervaring in één zin: Wij hebben een meer dan 30 jarige zeer prettige relatie met dit bedrijf!

Tot op de dag van vandaag een prettige garage met goed personeel.

Reactie van Nico Konijn: hans heel bedankt voor de fijne reactie en het vertrouwen
Gemiddeld
10
21-11-2022

Carien uit Westbeemster schreef

Mijn ervaring in één zin: Zorgeloos autorijden dankzij garage Konijn

Het onderhoud van mijn auto is in goede handen bij garage Konijn. Als ik een acuut probleem heb word ik meteen geholpen. De medewerkers zijn deskundig en klantvriendelijk. En over de kosten ben ik tevreden.

Reactie van Nico Konijn: dankjewel Carien voor de mooie review
Gemiddeld
10
19-11-2022

Sjakel uit Zuidoostbeemster schreef

Mijn ervaring in één zin: Adequaat en vriendelijk geholpen

Ik denk dat de geïnvesteerde reparaties ook werkelijk noodzakelijk waren. Dat geeft mij vertrouwen in het bedrijf.

Reactie van Nico Konijn: bedankt voor het vertrouwen en de fijne review
Gemiddeld
9