Bandenservice

Als u bij ons twee keer per jaar de bandenwissel laat uitvoeren, dan heeft u de mogelijkheid om uw banden ook op te slaan in onze bandenopslag. Handig als u daar zelf geen plek voor beschikbaar heeft thuis. Wij zorgen er dan voor dat uw banden droog, koel en verzekerd worden opgeslagen. Het voordeel is dat u zelf geen last heeft van de ruimte die de banden in beslag nemen. Daarnaast voorkomt u beschadigingen tijdens het vervoer van de banden en hoeft u zelf niet twee keer per jaar te sjouwen met de banden om deze om te laten wisselen.

Geen zorgen met onze bandenopslag
Voor een passend tarief kunt u bij ons terecht voor de opslag van uw zomer- en winterbanden. Of u nu een eigen set thuis heeft staan of de banden via ons heeft aangekocht: de mogelijkheden bij Autobedrijf Nico Konijn zijn zeer uitgebreid. Uiteraard kunt u de bandenopslag ook combineren met het twee keer per jaar verwisselen van uw autobanden.

Speciale bandenopslag
Wij maken gebruik van een speciale bandenopslag zodat u ervan verzekerd bent dat uw banden droog en koel bewaard worden. Ook reinigen we de banden (en eventueel velgen) op een professionele manier voordat ze onze bandenopslag ingaan.

Wilt u ook gebruikmaken van de verschillende mogelijkheden van onze bandenopslag? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.