Storing & diagnose

De auto’s van tegenwoordig zijn voorzien van de meest vooruitstrevende technieken. Daardoor kan het soms voorkomen dat uw auto plotseling een storing aangeeft. Is dat bij u het geval en weet u zelf niet precies wat er aan de hand is? Laat de monteurs van [NAAM] dit dan voor u oplossen. Wij beschikken over geavanceerde diagnose-apparatuur waarmee we snel een diagnose kunnen stellen, de software kunnen updaten, eventuele autosleutels inlezen, zaken programmeren of aanpassingen uitvoeren.

Onderneem altijd snel actie
Uw auto beschikt nu eenmaal over allerlei elektronica waarmee storingen automatisch worden geregistreerd. Op het moment dat er een lampje op uw dashboard gaat branden, wordt de storing direct opgeslagen in het geheugen. Brandt er in uw auto ook een lampje op uw dashboard? Kom dan zo snel mogelijk bij ons langs, want het is niet verstandig om lang door te rijden in een auto waar een storing gedetecteerd is. U kunt heel gemakkelijk online bij ons een afspraak maken of even contact met ons opnemen om een en ander te bespreken.

Zo werkt een diagnose bij ons
Wij gaan aan de slag met het diagnosticeren van uw auto met behulp van onze geavanceerde meetapparatuur. Op die manier krijgen we inzicht in de verschillende meetwaardes en kunnen we vaststellen waar het probleem zit. Er kunnen bijvoorbeeld storingen zitten in het motormanagement, de deurvergrendeling, het instrumentenpaneel of wat allemaal nog meer. Vervolgens gaan we uitgebreid op zoek naar de mogelijke oplossingen en geven u een advies over de te nemen vervolgstappen. Om u keer op keer kwalitatief van dienst te kunnen zijn, zorgen we er natuurlijk ook voor dat we onze meetapparatuur up-to-date houden.

Wilt u de storing van uw auto ook laten oplossen door de professionals van Autobedrijf Nico Konijn? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op of maak direct online een afspraak.

j7aGCH6y2EyrAC5ONQTaKvLPbYsUse3wN9VbFE6U.jpeg