Trekhaak monteren

Heeft u een caravan of vouwwagen? Of wilt u een aanhanger of fietsendrager gaan gebruiken? Dan heeft uw auto een trekhaak nodig. Heeft u daar niet aan gedacht bij het kopen van uw auto, dan kunt u een trekhaak altijd achteraf laten monteren. Bij Autobedrijf Nico Konijn zijn onze monteurs zeer bedreven in het monteren van een trekhaak.

Diverse soorten trekhaken
Voor elk soort of type auto is wel een trekhaak beschikbaar. Wilt u een vaste trekhaak, een afneembare trekhaak of zelfs een wegdraaibare trekhaak? Het is allemaal mogelijk en wij monteren ze uiteraard graag voor u. Weet u nog niet precies welk soort trekhaak voor u de beste keuze is? Wij geven u altijd een deskundig advies over welke trekhaak voor uw situatie het meest geschikt is. De trekhaken die wij leveren zijn in elk geval altijd A-merken, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Kosten trekhaak monteren
Wilt u weten wat de kosten zijn voor het monteren van een trekhaak onder uw auto? Daar is geen standaardprijs voor te geven, omdat het van verschillende factoren afhankelijk is. Zoals het type auto dat u rijdt en het soort trekhaak dat u wilt. Ook het merk van de trekhaak bepaalt veelal de prijs. De voordeligste optie is meestal een vaste trekhaak, maar niet iedereen vindt dat even mooi. Een afneembare of wegdraaibare trekhaak is dan een betere oplossing.

Wilt u onder uw auto ook een trekhaak laten monteren door Autobedrijf Nico Konijn? Of wilt u eerst nog wat meer informatie en advies over welke trekhaak voor u het meest geschikt is? Neem dan contact met ons op of maak online een afspraak.