Autofinanciering

U kunt bij Autobedrijf Nico Konijn ook de financiering voor uw auto regelen als u besluit bij ons een auto te kopen. Dat kan zowel een financiering voor een compleet nieuwe auto of voor een occasion zijn. Het komt namelijk best vaak voor dat de auto die u op het oog heeft eigenlijk net iets te duur is met het oog op uw beschikbare budget. Door een deel van het aankoopbedrag van de auto te financieren, is het wellicht ineens wel mogelijk om de auto van uw dromen binnenkort voor uw huis te hebben staan.

Kies voor een financiering op maat
Maak ook extra budget vrij voor de aankoop van uw auto en kies voor onze financiering op maat. Als geheel onafhankelijk partij gaan wij voor u aan de slag met het vinden van de juiste autofinanciering. Daarbij vormen uw eisen en wensen ons uitgangspunt. Op die manier zorgen we ervoor dat u uiteindelijk de financiering voor uw auto krijgt die het beste bij uw situatie past. We kijken daarbij niet alleen naar een zo laag mogelijk maandbedrag, maar ook hoe het bijvoorbeeld gesteld is met zaken als de mogelijkheid van boetevrij aflossen voor het einde van de looptijd. Een laag maandbedrag is prettig, maar er zijn genoeg andere zaken om rekening mee te houden bij het vinden van de perfecte oplossing.

Looptijd van uw lening
Met onze autofinanciering maakt u extra geld vrij tegen een voordelige rente met aantrekkelijke voorwaarden. Het is meestal slim om de looptijd van de lening af te stemmen op de verwachte gebruiksduur van uw auto. Dit zorgt ervoor dat op het moment van verkoop van uw auto (of op het moment dat de auto gewoonweg op is) u geen aflossingen meer hoeft te betalen.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van een autofinanciering in uw situatie? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

1s8DSSRC56kmcqhs9MHSJWoDZU2hrfcTWXQNEygA.jpeg